16 augusti 2022
18:00

Fanna BK P14

Referat: Storvreta IK P08:vit - Fanna BK P14

Efter två helger med cup på raken. Mkt matcher, mycket slit, mycket frustration och mycket glädje senast så va de dags för seriematch igen. Vi begav oss till Storvreta efter första skoldagen och krömporna efter senaste tidens hårda matchande gjorde sig påmind på uppvärmningen!

Matchen hann knappt börja innan Masoud drar på från håll och prickar maskorna i mplvaktens högra hörn. Första perioden flyter på och kampen är jämn. Våra killar spela riktigt bra med tålamod, korta och långa pass och fina kombinationer. Dock hade vi svårt att bryta igenom Storvretas kompakta försvar.

Andra perioden är det fortsatt jämt men orken börjar ta slut. Vår backlinje få slita hårt och bakom räddar Hemlin oss flera gånger med fina räddningar! Tillslut tilldöms Storvreta en straff och kvitterar på den.

I tredje är frustrationen påtaglig, som den ofta kan bli när vi bjuds upp till fysisk kamp. Till slut får Max kapitulera och trots desperata försök till en kvittering så slutar matchen 2-1 till Storvretas favör!

Vi gör egentligen ingen skitmatch, vi gör en bra insats mot ett bra motstånd. Dock tappar vi allt spel halvvögs in i matchen och med tröttkörda ben så orkar vi inte riktigt då det blev mycket kamp och dueller.

Vill slutligen tacka Ejnar och Marley som vi lånade från P09 som ger jörnet för oss.